رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی یزد

نان سالم؛ منبع ۶۵ درصد انرژی روزانه و نسخه‌ای برای پیشگیری از بیماری‌ها

رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان یزد با اشاره به اینکه نان میان ۴۵ تا ۶۵ درصد انرژی روزانه افراد را تأمین می‌کند، گفت: مصرف نان کامل و سالم علاوه بر نقش اساسی در تغذیه، می‌تواند آثار درمانی چشمگیری داشته و از بسیاری بیماری‌های شایع پیشگیری کند.
کد خبر: ۱۵۳۲۰۶۸

به گزارش خبرنگار جام‌جم آنلاین یزد، دکتر فرحزادی رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان با تأکید بر اهمیت نان در سبد غذایی مردم گفت: نان بین ۴۵ تا ۶۵ درصد انرژی مورد نیاز روزانه افراد را تأمین می‌کند و در صورتی که نان کامل و سالم مصرف شود، می‌تواند آثار درمانی قابل توجهی به همراه داشته باشد.

وی با اشاره به نقش نان سالم در پیشگیری و کنترل دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی، چاقی، مشکلات گوارشی و برخی سرطان‌های دستگاه گوارش افزود: شیوه‌نامه ملی «آرد و نان کامل و سالم» توسط وزارت بهداشت و دستگاه‌های مرتبط تدوین و ابلاغ شده و چارچوب‌های لازم برای ارتقای کیفیت تولید نان در کشور فراهم است.

فرحزادی با بیان اینکه پیش از این نیز برنامه «نان سالم» در استان یزد اجرا می‌شد، اظهار کرد: دستگاه‌های عضو شورای آرد و نان سالم، برنامه استانی را تصویب و ابلاغ کرده‌اند و اکنون دو کارخانه تولید آرد سالم در استان فعال است و چند نانوایی نیز نان کامل را در سطح شهر عرضه می‌کنند.

وی تأکید کرد دستگاه‌های اجرایی باید زمینه ایجاد کارخانه‌های بیشتر و حمایت از نانوایی‌های عرضه‌کننده نان سالم را فراهم کنند. او نقش مصرف‌کنندگان را نیز بسیار مهم دانست و گفت: مردم برای انتخاب نوع نان مصرفی باید حساسیت بیشتری داشته باشند تا روند ارتقای کیفیت تولید در استان هموار شود.

رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان با اشاره به مزایای تغذیه‌ای نان کامل توضیح داد: نان کامل به دلیل وجود سبوس فراوان سرشار از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن است و نقش مؤثری در کاهش چربی و قند خون، کنترل وزن و پیشگیری از بیماری‌ها ایفا می‌کند.

newsQrCode
برچسب ها: نان سالم منبع انرژی
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها