
به گزارش خبرنگار جامجم آنلاین یزد، دکتر فرحزادی رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان با تأکید بر اهمیت نان در سبد غذایی مردم گفت: نان بین ۴۵ تا ۶۵ درصد انرژی مورد نیاز روزانه افراد را تأمین میکند و در صورتی که نان کامل و سالم مصرف شود، میتواند آثار درمانی قابل توجهی به همراه داشته باشد.
وی با اشاره به نقش نان سالم در پیشگیری و کنترل دیابت، بیماریهای قلبی و عروقی، چاقی، مشکلات گوارشی و برخی سرطانهای دستگاه گوارش افزود: شیوهنامه ملی «آرد و نان کامل و سالم» توسط وزارت بهداشت و دستگاههای مرتبط تدوین و ابلاغ شده و چارچوبهای لازم برای ارتقای کیفیت تولید نان در کشور فراهم است.
فرحزادی با بیان اینکه پیش از این نیز برنامه «نان سالم» در استان یزد اجرا میشد، اظهار کرد: دستگاههای عضو شورای آرد و نان سالم، برنامه استانی را تصویب و ابلاغ کردهاند و اکنون دو کارخانه تولید آرد سالم در استان فعال است و چند نانوایی نیز نان کامل را در سطح شهر عرضه میکنند.
وی تأکید کرد دستگاههای اجرایی باید زمینه ایجاد کارخانههای بیشتر و حمایت از نانواییهای عرضهکننده نان سالم را فراهم کنند. او نقش مصرفکنندگان را نیز بسیار مهم دانست و گفت: مردم برای انتخاب نوع نان مصرفی باید حساسیت بیشتری داشته باشند تا روند ارتقای کیفیت تولید در استان هموار شود.
رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی استان با اشاره به مزایای تغذیهای نان کامل توضیح داد: نان کامل به دلیل وجود سبوس فراوان سرشار از فیبر، ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن است و نقش مؤثری در کاهش چربی و قند خون، کنترل وزن و پیشگیری از بیماریها ایفا میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
یحیی آل اسحاق، وزیر اسبق بازرگانی در گفتوگو با روزنامه جامجم:
در گفتوگو با جواد منصوری به بررسی واقعه ۱۶ آذر ۱۳۳۲ و تأثیر آن در امتداد مقاومت از دانشکده فنی تا نسل امروز پرداختیم