
جام جم آنلاین - خوزستان، سرهنگ حسین زلقی ظهر امروز یکشنبه در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: در راستای تداوم طرحهای مقابله با خرید، فروش و عرضه کالای قاچاق، در پی کسب خبری مبنی بر خرید و فروش سیگار قاچاق در یکی از واحدهای صنفی درشهر"اهواز"، بلافاصله بررسی صحت و سقم موضوع در دستورکار ماموران مبارزه با قاچاق کالا وارز قرار گرفت.
جانشین فرمانده انتظامی خوزستان گفت: ماموران پلیس پس هماهنگی و اخذ دستور با مرجع قضایی، در بازدید از این واحد صنفی ۲۲۰ هزار نخ انواع سیگار قاچاق که فاقد هرگونه مجوز مثبته گمرکی بود، کشف و یک نفر را در این خصوص دستگیر کردند.
وی با اشاره به اینکه ارزش ریالی سیگارهای کشف شده برابر نظر کارشناسان بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال برآورد شده است، خاطرنشان کرد: متهم با تشکیل پرونده مقدماتی به مرجع قضائی معرفی شد.
مستندسازان با ثبت جزئیات آیین حماسی بدرقه با رهبری شهید، درصدد تبدیل این سوگ ملی به سندی ماندگار از آغاز یک دوران جدید هستند