داوران بخش پژوهش و رسانه و عکس جشنواره تئاتر گلستان معرفی شدند

از سوی دبیرخانه جشنواره تئاتر سی و ششم گلستان، شش چهره نام آشنا برای داوری بخش پژوهش و رسانه و عکس معرفی شدند.
از سوی دبیرخانه جشنواره تئاتر سی و ششم گلستان، شش چهره نام آشنا برای داوری بخش پژوهش و رسانه و عکس معرفی شدند.
کد خبر: ۱۵۲۷۷۶۹
نویسنده شبیر دائمی

به گزارش روابط عمومی اداره  کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان،  در راستای حمایت از هنر عکاسی و اهمیت ثبت شناسنامه آثار نمایشی استان و قدردانی از هنرمندان عکاسی و نیز با هدف کمک به ثبت لحظات و دقایق هنر زنده تئاتر و ارتقا همراهی هنرمندان تئاتر و عکاسی، فراخوان بخش عکس سی وششمین جشنواره تئاتر استان گلستان منتشر شد.این مسابقه به عکس نمایش هایی اختصاص دارد که از تاریخ اول فروردین ۱۴۰۰ تا پایان سی و ششمین جشنواره تئاتر استان در سالن های نمایش سطح استان گلستان (اجرای عمومی و جشنواره ها) عکاسی شده باشند

در همین راستا، از سوی دبیرخانه جشنواره، مسعود امامی، حسن رحیمی و ابوالقاسم قاسمی از پیشکسوتان و چهره های نام آشنا استان گلستان به عنوان داوران این بخش معرفی شدند. همچنین سهیل قنبرزاده ، از هنرمندان عکاس و مسئول انجمن جوان دفتر گرگان، مسئول کمیته عکس جشنواره و این بخش از جشنواره است.یادآوری می‌شود، سی و ششمین جشنواره تئاتر استان گلستان با شعار «تئاتر، تمرین گفت‌وگو» با دبیری سعید کاظمیان، در شش بخش همراه با برپایی نشست‌ها و کارگاه‌های آموزشی در حال برگزاری است. 

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان، باهد‌ف توجه و حمایت از آثار مکتوب کاربردی و مسئله‌محور و نیز اعتلا و نهادینه‌سازی نقش رسانه‌ها و آثار نوشته‌شده در توسعه هنرهای نمایشی و ضرورت توجه خاصه به مباحث نظری در هنر نمایش، بخصوص آثار مرتبط با استان گلستان، فراخوان بخش «پژوهش و رسانه» ذیل فراخوان سی و ششمین جشنواره تئاتر استان گلستان منتشر شد.

در ادامه دبیرخانه جشنواره، نسبت به اطلاع رسانی و دریافت آثار در چهار حوزه پژوهش ها و پایان نامه های دانشجویی، مطبوعات و خبرگزاری ها، چاپ  ونشر و رسانه های اجتماعی بخش پژوهش و رسانه سی و ششمین جشنواره تئاتر استان گلستان اهتمام ورزید و اکنون با اعلام اسامی داوران این بخش، ارزیابی آثار رسیده آغاز شد.

بر طبق اعلام دبیرخانه جشنواره، رحمت الله رجایی، شبیر دائمی و ایرج رمضانی داوری بخش پژوهش و رسانه سی و ششمین جشنواره تئاتر استان گلستان را بر عهده دارند.

همچنین مسئولیت بخش پژوهش و رسانه جشنواره تئاتر سی و ششم بر عهده سید حسن حسینی نژاد، دانش آموخته پژوهش هنر و فعال فرهنگی، هنری  و رسانه ای است.

لازم به ذکر است، رحمت‌الله رجایی، نویسنده، پژوهشگر، روزنامه‌نگار و فرهنگی بازنشسته و دانش آموخته تاریخ و مدیر مرکز دانشنامه گلستان بوده که از او آثار متعددی روانه بازار نشر شده است.

همچنین شبیر دائمی، دانش آموخته علوم ارتباطات اجتماعی ، از چهره‌های شناخته شده در حوزه روابط عمومی و رسانه در ایران و خبرنگار، مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه خبری و مدرس در مقاطع کاردانی و کارشناسی در دانشگاه‌های مختلف در زمینه‌های روابط عمومی، ارتباطات جمعی، فناوری‌های نوین ارتباطی و روزنامه‌نگاری تدریس کرده است.

ایرج رمضانی، نیز دانش‌آموخته کارشناسی ارشد تاریخ ایران اسلامی، نویسنده، فعال حوزه فرهنگ، کارشناس و تحلیلگر مطبوعات و رسانه، مدیر رسانه و روزنامه‌نگار ، عضو هیئت‌منصفه مطبوعات استان گلستان و ... بوده که تا به امروز از وی نیز آثاری روانه بازار نشر شده است.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
میراث ناملموس گنجینه هویت ملی

«جام‌جم» در گفت‌وگو با رئیس مرکز مطالعات منطقه‌ای پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس آسیای غربی و مرکزی یونسکو بررسی کرد

میراث ناملموس گنجینه هویت ملی

نیازمندی ها