
به گزارش روابط عمومی شرکت کیش لیدتک علت این تصمیم ، استقبال مناسب مردم از این فناوری جدید اعلام شده است.
این گزارش می افزاید: ثبت نام برای تلفن تصویری در سه استان گیلان ، مازندران و تهران از شنبه هفته جاری با 250هزار دستگاه آغاز شده است و ثبت نام برای این وسیله در سایر استان های کشور نیز اول آبان ماه سال جاری آغاز می شود.
براساس این گزارش ، بهای ثبت نام تلفن تصویری 5میلیون ریال است که 2میلیون دیگر نیز هنگام تحویل دستگاه اخذ می شود.
در طول مدت انتظار 24درصد سود روزشمار به سپرده متقاضی پرداخت و هنگام تحویل دستگاه از مانده بدهی وی کسر می شود. زمان تحویل تلفنهای تصویری پایان امسال اعلام شده است .
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد