جام جم قزوین - معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قزوین با اعلام این خبر افزود: همزمان با روز جهانی پیشگیری از بیماری هاری برنامه ریزی برای واکسیناسیون رایگان حیوانات خانگی و حساس به بیماری در تاریخ های6 و7 مهرماه انجام شده است.
دکتر امیر جوادی تصریح کرد: بیماری هاری یک بیماری کشنده و مشترک بین انسان و حیوان است که با واکسینه کردن به موقع حیوانات تا حد زیادی از ابتلا حیوان به بیماری و انتقال آن به جمعیت انسانی پیشگیری خواهد شد.
این مقام مسئول افزود: واکسن رایگان هاری بر اساس سهمیه های تعیین شده در اختیار کلینیک های بخش خصوصی شهرستان های تابعه قرار داده شده تا نسبت به واکسینه کردن رایگان حیوانات اقدام لازم را انجام دهند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
مهدی مذهبی معتقد است پیوند میان هنر، هویت و فضای شهری، محور اصلی وظایف سازمان زیباسازی شهر تهران است
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران در گفتوگو با «جامجم»:
حمیدرضا حسینی معتقد است تاریخ بهارستان بازتابی از فراز و فرود سیاست و فرهنگ ایران در ۲ سده اخیر بوده است
آلبرت بغزیان، اقتصاددان در گفتوگو با «جامجمآنلاین» مطرح کرد؛