به گزارش جام جم آنلاین، شگفتیهای قهرمانی جهان ۲۰۲۵ در فیلیپین تمامی ندارد و این بار در نبرد تماماروپایی گروه H، تیم ملی والیبال جمهوری چک موفق شد با نتیجه غیرقابل باور ۳ بر ۰ صربستان را شکست دهد.
شاگردان جیری کوار در تیم ملی جمهوری چک ستهای بازی را با نتایج ۲۵ بر ۲۲، ۲۵ بر ۲۳ و ۲۵ بر ۲۰ به سود خود پایان دادند تا با این پیروزی ارزشمند، گامی مهم در مسیر صعود به جمع ۱۶ تیم نهایی بردارند. در سوی مقابل، صربستان که پس از ناکامی در لیگ ملتها شرایط خوبی ندارد، این بار هم در قهرمانی جهان شکست خورد و شانس صعودش به حداقل رسید.
برای جمهوری چک، پاتریک ایندرا و لوکاس واسینا هر کدام ۱۳ امتیاز کسب کردند. در تیم صربستان نیز پاوله پریچ ۱۴ و دراژن لوبوریچ ۱۱ امتیاز به دست آوردند. این پیروزی ۳ بر ۰ برای جمهوری چک، ۱۶.۸۸ امتیاز رنکینگ جهانی به همراه داشت.
در ادامه مسابقات گروه H، روز سهشنبه جمهوری چک به مصاف برزیل میرود و صربستان نیز مقابل چین قرار خواهد گرفت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
روزنامه «جامجم» در گفتوگو با عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی کرد
یحیی آل اسحاق، وزیر اسبق بازرگانی در گفتوگو با روزنامه جامجم:
در گفتوگو با جواد منصوری به بررسی واقعه ۱۶ آذر ۱۳۳۲ و تأثیر آن در امتداد مقاومت از دانشکده فنی تا نسل امروز پرداختیم