در راستای جمع آوری گاز‌های مشعل صورت گرفت؛

راه اندازی ردیف سوم واحد نم‌زدایی رگ سفید یک در آغاجاری

در راستای افزایش و حفظ استمرار تولید صورت گرفت؛

اجرای ۸۰۰ عملیات فنی مهندسی و ترمیمی بر روی چاه‌های نفت آغاجاری

مدیر عامل شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری از اجرای ۸۰۰ عملیات فنی و مهندسی توسط مجموعه مدیت امور فنی و مدیریت عملیات شرکت بر روی چاه‌های نفت در میادین ۸ گانه شرکت آغاجاری خبر داد.
کد خبر: ۱۵۱۷۳۷۵

جام جم آنلاین - خوزستان، سید محسن دهبان پور پیش ازظهر امروز دوشنبه با تشریح اقدامات فنی و مهندسی بر روی چاه‌ها در ۸ میدان نفتی این شرکت عنوان کرد: از نیمه دوم سال گذشته با توجه به سیاست‌های شرکت ملی نفت ایران و برنامه‌های شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با هدف افزایش تولید بیش از ۱۰۰عملیات فنی و مهندسی درون چاهی شامل اسید کاری گسترده، مشبک کاری، استفاده از پکیج نیتروژن و عملیات لوله مغزی سیار انجام شد.

 

مدیر عامل شرکت نفت و گاز آغاجاری با اشاره به اهمیت اجرای این اقدامات بر روند افزایش تولید شرکت آغاجاری افزود: در همین راستا همچنین با برنامه ریزی انجام شده بیش از ۷۰۰ عملیات در جهت تحقق برنامه‌ها و استمرار تولید، حفظ و نگهداری ادوات و تجهیزات سرچاهی انجام گرفت.

 

وی جمع آوری و نصب ادوات، تعویض کاهند‌ها و شیرآلات سر چاهی، نصب دستگاه‌های فرآورش سیار و گریسکاری و روان‌کاری ادوات را بخشی از این اقدامات بر شمرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
از ایران بزرگ می‌هراسن

امیر دریادار شهرام ایرانی در گفت‌وگو با روزنامه «جام‌جم» به مناسبت روز ملی جزایر سه‌گانه مطرح کرد

از ایران بزرگ می‌هراسن

نیازمندی ها