تأمین آب خاش با حفر چاه‌های عمیق کارواندر
معاون هماهنگی امور عمرانی سیستان و بلوچستان؛

تأمین آب خاش با حفر چاه‌های عمیق کارواندر

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان؛

طرح آبرسانی پایدار به ۱۲ هزار نفر

فرهاد سرگلزایی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از شتاب در پروژه‌های آبی استان خبر داد و گفت، این پروژه‌ها در راستای ارتقای شاخص‌های دسترسی به آب آشامیدنی پایدار در شرق استان در حال اجراست.
فرهاد سرگلزایی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از شتاب در پروژه‌های آبی استان خبر داد و گفت، این پروژه‌ها در راستای ارتقای شاخص‌های دسترسی به آب آشامیدنی پایدار در شرق استان در حال اجراست.
کد خبر: ۱۵۱۰۹۱۵

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا، فرهاد سرگلزایی از پیشرفت عملیات اجرایی طرح آبرسانی پایدار به شهر سیب و روستای زیارت با جمعیت بیش از ۱۲ هزار نفر خبر داد و افزود: تأمین ۱۰ کیلومتر لوله فایبرگلاس به قطر ۳۰۰ میلی‌متر برای انتقال آب از مخزن سه هزار مترمکعبی سوران به شهر سیب انجام شده است.

وی بیان کرد: اجرای این مسیر انتقالی به شرکت آب نیرو واگذار شده، این پروژه هم‌اکنون در مرحله تکمیل عملیات اجرایی قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود تا پایان مردادماه وارد مدار بهره‌برداری شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان ادامه داد: تکمیل شبکه توزیع آب در روستای زیارت به طول ۱۴کیلومتر با هدف تأمین پایدار آب برای جمعیتی بیش از پنج هزار نفر نیز در دستور کار قرار گرفته و عملیات اجرایی آن در حال انجام است. طبق برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، این بخش نیز تا پایان مردادماه تکمیل خواهد شد.

وی از آغاز برنامه‌ریزی برای اجرای شبکه توزیع در روستای یاسرآباد خبر داد و گفت: با توجه به خرید لوله‌های مورد نیاز و انتخاب پیمانکار، عملیات اجرایی این پروژه نیز در آینده نزدیک آغاز خواهد شد.

سیستان و بلوچستان با احتساب به مرز‌های آبی به عنوان پهناورترین و از لحاظ مرز‌های خشکی به‌عنوان دومین استان پهناور کشور بیش از سه میلیون و ۳۷۵ هزار نفر جمعیت در ۲۶ شهرستان دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

حجت‌الاسلام سید کاظم باقری معتقد است گفتمان مقاومت یک آرمان فراگیر اسلامی و انسانی است که فراتر از مرز‌ها و فرقه‌ها حرکت می‌کند 

وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

نیازمندی ها