ارز اربعین ۴ تا ۲۲ مرداد عرضه می‌شود

مدیر روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد که فروش ارز اربعین از ۴ مرداد ماه از طریق بانک‌های عامل آغاز می‌شود و تا ۲۲ مرداد ادامه دارد.
مدیر روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد که فروش ارز اربعین از ۴ مرداد ماه از طریق بانک‌های عامل آغاز می‌شود و تا ۲۲ مرداد ادامه دارد.
کد خبر: ۱۵۰۹۷۹۵

به گزارش جام جم آنلاین، مصطفی قمری وفا روز شنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: به منظور تسهیل سفر‌های زیارتی عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) در ایام اربعین حسینی، بانک مرکزی عرضه و فروش ارز اربعین را از روز شنبه ۴ مردادماه از طریق بانک‌های عامل منتخب آغاز می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه فرآیند فروش ارز به زائران تا ۲۲ مردادماه (روز قبل از اربعین حسینی) ادامه خواهد داشت، افزود: در این دوره قرار است به هر متقاضی خرید حداکثر تا ۲۰۰ هزار دینار عرضه شود.

به گفته قمری وفا، دستورالعمل نحوه عرضه ارز اربعین بزودی در پایگاه اطلاع‌رسانی بانک مرکزی منتشر می‌شود.

اساس دستورالعمل‌های پیشین بانک مرکزی، به هر زائر ۲۰۰ هزار دینار ارز اربعین تعلق می‌گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها