آغاز برداشت نوبرانه انگور از باغات شهرستان کارون
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون خبر داد:

آغاز برداشت نوبرانه انگور از باغات شهرستان کارون

معاون جهاد کشاورزی خوزستان خبر داد:

خرید ۳۳ هزار تن بذر گندم در خوزستان

خرید ۳۳ هزار تن بذر گندم در خوزستان
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: ۳۳ هزار تن بذر گندم توسط کارخانجات تولید کننده بذر خریداری شده است.
کد خبر: ۱۵۰۳۶۸۷

جام جم آنلاین - خوزستان، عبدالرضا سید احمدی پیش از ظهر امروز شنبه در جلسه امنیت غذایی گفت: از ابتدای فصل برداشت گندم تاکنون یک میلیون و ۳۳۵ هزار تن محصول گندم مازاد بر نیاز از کشاورزان خریداری شده که ۸۱۵ هزار تن آن توسط تعاون روستایی و ۵۲۰ هزار تن توسط کارخانجات آرد، سیلو‌های بخش خصوصی و دولتی خریداری شده است.

 

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان افزود: اولین مرحله مطالبات گندمکاران به میزان حدود پنج همت به حساب آن‌ها واریز شده است.

 

وی عنوان کرد: ۳۳ هزار تن بذر گندم توسط کارخانجات تولید کننده بذر خریداری شده است.

 

سیداحمدی تصریح کرد: تاکنون ۷۶ هزار تن کلزا تحویل مباشر تعاون روستایی شده و به کارخانجات فرآوری روغن حمل شده است.

 

وی ادامه داد: هفت هزار و ۵۰۰ هکتار چغندر قند پاییزه برداشت و ۵۰۰ هزار تن از این محصول به کارخانجات حمل شده است و پیش بینی می‌شود برداشت چغندر قبل از تیرماه به پایان برسد.

 

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان افزود: الگوی تابستانه با محوریت عدم کشت برنج در حوضه‌های آبریز طراحی شده که به کشاورزان ابلاغ می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

نیازمندی ها