معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان :

عملکرد جزیره‌ای،‌ بهره‌وری را در استان پایین آورده است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: عملکرد جزیره‌ای دستگاه‌های اجرایی در حوزه‌های مختف از جمله فعالیت‌های مربوط به زمینه‌های فناورانه و دانش بنیان، بهره‌وری را در استان پایین آورده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: عملکرد جزیره‌ای دستگاه‌های اجرایی در حوزه‌های مختف از جمله فعالیت‌های مربوط به زمینه‌های فناورانه و دانش بنیان، بهره‌وری را در استان پایین آورده است.
کد خبر: ۱۵۰۱۴۴۷

به گزارش جام جم آنلاین زنجان، نرگس مرادخانی در ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان و همچنین آیین تکریم و معارفه رییس پارک علم و فناوری استان زنجان ، افزود:هر یک از دستگاه‌های اجرایی برای خودشان فعالیت پژوهشی جدا دارند و البته انجام مطلوب این مهم، نیازمند جمع بندی و هم افزایی است.

وی ادامه داد: با وجود تعدد مراکز رشد و دانش بنیان در استان اگرچه زحمات زیادی هم برایشان کشیده شده ولی عملکرد شاخصی در کشور نداشته ایم و اگر در این حوزه عملکرد منسجمتری داشته باشیم نتایج بهتری هم به دست می آید.

مرادخانی با بیان اینکه حمایت از مراکز عملی و فناوری اولویت استان است، گفت: تلاش ما این است که پارک علم و فناوری استان یک پای کار در سیاستگذاری و تصمیم گیری ها در استان باشد.

وی بر لزوم تجمیع کارها و فعالیت ها در بخش های علمی و مراکز رشد تاکید کرد و افزود: لزومی ندارد هر نهادی در استان برای خودش یک مرکز رشد و فناوری جداگانه داشته باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها