به گزارش جام جم آنلاین، اسماعیل بقایی این اقدام تروریستی و کشتار انسانهای بیگناه را اقدامی جنایتکارانه و مغایر با همه موازین اسلامی و هنجارهای حقوقی و انسانی توصیف کرد و ضمن تسلیت به خانوادههای جانباختگان و دولت و مردم پاکستان، اطمینان داد مراجع ذیصلاح امنیتی و قضائی جمهوری اسلامی ایران از هیچ اقدامی برای شناسایی عاملان و بانیان این جنایت و اجرای عدالت در مورد آنها فروگذار نخواهند کرد.
بقائی با محکوم کردن همه اشکال و تروریسم، بر ضرورت مقابله با این پدیده شوم در سطوح ملی و منطقهای تاکید و آمادگی ایران را برای تقویت همکاری و هماهنکی در این زمینه اعلام کرد.
بامداد روز شنبه ۲۳ فروردینماه، در اقدامی تروریستی ، دستکم ۸ تبعه کشور پاکستان که در حوزه تعمیر خودرو فعالیت میکردند، در روستای «هیزآباد پایین» از توابع شهرستان مهرستان در استان سیستان و بلوچستان، به دست افراد مسلح ناشناس به قتل رسیدند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی«جامجم» با احمد ابوالقاسمی یکی از موفقترین قاریان قرآن و میزبان برنامه «محفل»
در گفتوگو با دکتر علیرضا کیخا معاون امور استانهای رسانه ملی مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین: