به گزارش جام جم آنلاین به نقل از الجزیره، مدیر آژانس امدادرسانی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در کرانه باختری تأکید کرد: حجم آوارگی اجباری در کرانه باختری از ابتدای اشغالگری اسرائیل در این منطقه در سال ۱۹۶۷ بیسابقه بوده است.
مدیر آنروا در کرانه باختری همچنین افزود: قوانین جدید اسرائیل فعالیت ما را تضعیف می کند. رژیم اشغالگر پس از حمله به مراکز آنروا تماس بین ما و مسئولان این رژیم را ممنوع می کند.
وی تصریح کرد: کارمندان آنروا همچنان از سوی نظامیان رژیم اشغالگر در مراکز است بازرسی تحت فشار قرار می گیرند.
این مقام ارشد آژانس امدادرسانی برای آوارگان فلسطینی خاطرنشان کرد: تصمیم دولت ترامپ برای کاهش کمک خای خارجی سازمان ملل را مجبور به اتخاذ تصمیمات سخت کرده است.
متخصصان در گفتوگو با جامجم از پیشگیری تا درمانهای نوین نابینایی میگویند
گفتوگوی جام جم آنلاین با معاون وزیر آموزشوپرورش و رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان
«جامجم» در گفتوگو با رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس، جزئیات اصلاح ماده ۵۵ قانون شهرداریها را بررسی میکند