یحیی سریع: مقابله با دشمن تا توقف تجاوزات علیه غزه ادامه دارد

سخنگوی نیروهای مسلح یمن از تداوم مقابله اثرگذار با تجاوزات مستمر آمریکا علیه این کشور و حمایت از غزه تا توقف حملات علیه این باریکه خبر داد.  
سخنگوی نیروهای مسلح یمن از تداوم مقابله اثرگذار با تجاوزات مستمر آمریکا علیه این کشور و حمایت از غزه تا توقف حملات علیه این باریکه خبر داد.  
کد خبر: ۱۴۹۷۸۲۱

به گزارش جام جم آنلاین، «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن امروز (یکشنبه) گفت نیروهای ما به یاری خدا و برای سومین هفته متوالی مقابله مسئولانه و اثرگذار با تجاوزات مستمر آمریکایی علیه این کشور را ادامه می‌دهند.

وی ادامه داد: نیروهای ما با ناو هواپیمابر «ترومان» و ناوهای جنگی دشمن در دریای سرخ برای سومین بار طی ۲۴ ساعت گذشته درگیر شدند.

یحیی سریع ادامه داد: رویارویی و درگیری از طریق نیروی موشکی، پهپادی و نیروی دریایی و با برخی از موشک‌های بالدار و پهپادها صورت گرفت.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن اظهار داشت: ما به رزمندگان خود که وظیفه دینی، انسانی و اخلاقی خود را در دفاع از یمن و حمایت از ملت مظلوم فلسطین انجام می‌دهند درود می‌فرستیم.

وی در ادامه گفت: ما همچنین به «عبدالملک بدرالدین الحوثی» رهبر انقلاب یمن و مردم خود و مبارزان در غزه و همه آزادگان جهان درود می‌فرستیم.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن تصریح کرد:  ما به یاری خدا به توسعه عملیات دفاعی خود و مقابله به مثل با تشدید تنش ادامه می‌دهیم.

وی گفت ما از پشتیبانی ملت مظلوم فلسطین تا توقف تجاوز و لغو محاصره غزه دست نخواهیم کشید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها