شرکت آب و فاضلاب استان؛

دو مشکل بزرگ آبفای کهگیلویه و بویراحمد

آب و فاضلاب استان کهگیلویه بویراحمد در سال‌های اخیر و به خصوص در این دوره با مشکلات عدیده‌ای دست و پنجه نرم می‌کند.
آب و فاضلاب استان کهگیلویه بویراحمد در سال‌های اخیر و به خصوص در این دوره با مشکلات عدیده‌ای دست و پنجه نرم می‌کند.
کد خبر: ۱۴۹۶۲۷۲

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از فارس  با تغییر در راس مدیریت آب و فاضلاب استان کهگیلویه آب بویراحمد این روز‌ها شاهد برخی تغییرات شهرستانی نیز هستیم و تعدادی از مدیران آبفای شهرستان‌های استان جای خود را به نیرو‌های جدید دادند.

اما مشکلات آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد بسیار بیشتر از آن چیزی است که فکر می‌کنیم مشکلاتی که از آبداران در روستا‌ها شروع می‌شود تا شکستگی لوله‌ها به صورت گسترده در شهر‌ها و مناطق پررفت و آمد همچنان ادامه دارد فقط دو نمونه کوچک از این مشکلات است.

در سال‌های اخیر و در دوره‌های مختلف مردم در سطح شهر‌ها و روستا‌ها انتقادات فراوانی بر عملکرد آب و فاضلاب استان داشته‌اند.

یکی از موضوعاتی که باید در دوره جدید مدیریت آبفای استان به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد وضعیت آبداران و رسیدگی به موضوع حقوق و بیمه آنهاست و مدیریت جدید آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد نباید تنها برای رفع مسئولیت وعده‌های امروز و فردا به آن‌ها بدهد و یک بار برای همیشه این مشکل را حل کند.

یکی از مشکلات اساسی دیگری که باید مدیرعامل جدید به همراه مدیران تازه گماشته شده به آن رسیدگی جدی کنند وضعیت شکستگی شبکه در سطح معابر است که چهره زشتی به شهر‌های استان داده و هم خطر آلودگی آب آشامیدنی را تا حد زیادی بالا برده است.

به نحوی که نماینده مردم بویراحمد در مجلس هم چندی پیش در گفتگو با خبرنگاران در مورد خطر بهداشت آب سخن به میان آورد.

یکی از مشکلات جدی در زمینه شکستگی شبکه آب این است که در هنگام ترمیم شکستگی‌ها به صورت جدی به رفع مشکل توجه نمی‌شود.

گاهی دیده شده که در یک نقطه تا ۵ بار کار ترمیم صورت گرفته و نشان می‌دهد که یا عمدی در کار است  یا اینکه بر کار تیم‌های ترمیم شبکه نظارتی نیست.

به هر حال وظیفه آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد است که در مدیریت جدید استانی و شهرستانی به این دو مشکل بزرگ توجه جدی داشته باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها