وزیر جهاد کشاورزی:

جهش در اعطای تسهیلات خرید تراکتور

وزیر جهاد کشاورزی، در مراسم رونمایی و افتتاح پروژه‌های جدید تراکتورسازی ایران، از همکاری موفق بانک کشاورزی و تراکتورسازی ایران در تأمین تسهیلات خرید تراکتور خبر داد.
کد خبر: ۱۴۹۴۵۴۱
نویسنده امین بیل ساز

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: غلامرضا نوری در مراسم مراسم رونمایی و افتتاح پروژه‌های جدید تراکتورسازی ایران که با حضور روح الله متفکرآزاد نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر، مجید نصیرپور نماینده مردم سراب در محلس شورای اسلامی، علی جعفری آذر نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر برگزار شد، تأکید کرد: در ۱۱ ماه گذشته، میزان تسهیلات اعطاشده در این بخش از مجموع سه سال پیش فراتر رفته است که این امر گامی بزرگ در حمایت از تولید کشاورزی محسوب می‌شود.  

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به ۵۶ سال فعالیت افتخارآمیز تراکتورسازی ایران، این مجموعه را نه‌تنها تأمین‌کننده نیازهای راهبردی کشاورزی، بلکه پیشران صنعت کشور دانست.  

وی همچنین با بیان اینکه سالانه ۳۰ هزار دستگاه تراکتور نیاز به نوسازی دارد و توسعه کشاورزی کشور این میزان را تا ۵۰ هزار دستگاه افزایش می‌دهد، بر اهمیت افزایش تولید در این حوزه تأکید کرد و گفت: بازارهای بین‌المللی در این حوزه دارای تقاضای قابل‌توجهی برای محصولات تراکتورسازی ایران است و افق این صنعت در داخل و خارج کشور بسیار روشن است.

وزیر جهاد کشاورزی تولید ۲۸ نوع محصول در تراکتورسازی ایران را نشان‌دهنده تنوع بالای این مجموعه دانست و افزود: در بخش مکانیزاسیون کشاورزی، تقاضا از مقیاس‌های کوچک تا بزرگ متنوع است و این تنوع، اهمیت تولیدات تراکتورسازی ایران را دوچندان می‌کند.

 از دیگر بخش‌های این مراسم رونمایی از اپلیکیشن «تراکتور من» بود که با هدف خدمت‌رسانی به متقاضیان محصولات این مجموعه طراحی شده است.

 اکبر فتحی معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی، وهب متقی نیا مدیرعامل بانک کشاورزی، مرتضی اردستانی رئیس سازمان حراست وزارت جهاد کشاورزی و کریم ذوالفقاری رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی و شهرام شفیعی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی و داود گرشاسبی فرماندار تبریز در این مراسم وزیر جهاد کشاورزی را همراهی کردند.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها