رئیس پلیس فتا خوزستان مطرح کرد؛

«خرید طلا» شیوه جدید کلاهبرداران در سایت دیوار

مامور پلیس در گتوند به شهادت رسید

فرمانده انتظامی شهرستان گتوند گفت: مأمور مدافع نظم و امنیت استواردوم «بهرام پنجه‌ورزیدن» پس از ۲۹ روز به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
کد خبر: ۱۴۹۳۲۳۳

جام جم آنلاین - خوزستان، سرهنگ نصیر ابدالی فرد با اعلام این خبر اظهار کرد: ساعت سه بامداد دوشنبه ۲۴ دی ماه واحد گشت انتظامی کلانتری ۱۱ که برای بررسی و امداد خواهی یک شهروند اعزام شده بود، هدف تیراندازی افراد ناشناس قرار گرفت که در این ارتباط سه نفر عوامل گشت پلیس مجروح و به بیمارستان منتقل شدند.

 

وی افزود: لحظاتی پیش استوار دوم «بهرام پنجه‌ورزیدن» یکی از مجروحان این حمله ناجوانمردانه پس از ۲۹ روز بستری در بیمارستان به رغم تلاش پزشکان به دلیل شدت جراحات وارده به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها