سازمان عفو بین الملل:

ترامپ از جنایات «اسرائیل» حمایت می‌کند

سازمان عفو بین الملل تأکید کرد که ترامپ با تحریم دیوان کیفری بین المللی ثابت کرد که از جنایات رژیم صهیونیستی و معافیت این رژیم از مجازات حمایت می‌کند.
سازمان عفو بین الملل تأکید کرد که ترامپ با تحریم دیوان کیفری بین المللی ثابت کرد که از جنایات رژیم صهیونیستی و معافیت این رژیم از مجازات حمایت می‌کند.
کد خبر: ۱۴۹۲۸۰۷

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از الجزیره، سازمان عفو بین الملل با صدور بیانیه‌ای به تحریم دیوان کیفری بین المللی از سوی دولت آمریکا واکنش نشان داد.

در بیانیه سازمان عفو بین الملل آمده است: تصمیم ترامپ برای اعمال تحریم علیه دیوان کیفری بین‌المللی حاکی از آن است که او از جنایات اسرائیل حمایت می‌کند و موافق معافیت از مجازات آن است.

این نهاد بین المللی تأکید کرد: دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای باید تمام تلاش خود را برای کاهش و خنثی کردن تحریم‌های ترامپ علیه دیوان بین‌المللی کیفری انجام دهند.

حمایت سازمان عفو بین الملل از دیوان کیفری بین المللی در حالی است که ۷۹ کشور جهان تحریم‌های دولت آمریکا علیه دیوان کیفری بین المللی را محکوم کردند و درباره عواقب آن هشدار دادند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا پنج شنبه شب دستور اجرایی جدیدی را برای اعمال تحریم‌هایی علیه دیوان کیفری بین‌المللی امضا کرد.

ترامپ مدعی شد که دیوان کیفری بین‌المللی در فعالیت‌های غیرقانونی و بی‌اساسی دخالت کرده که آمریکا و متحد نزدیک آن یعنی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها