به گزارش جامجمآنلاین از ایرنا،سرهنگ شاهین نصرتی روز پنجشنبه اظهار کرد: مراسم استقبال از شهید والامقام محسن ایراننژاد روز شنبه ۶ بهمن ساعت ۹ صبح در فرودگاه اردبیل با حضور مسئولان استانی و نیروهای نظامی و انتظامی برگزار خواهد شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان اردبیل با بیان اینکه مراسم معنوی شبی با شهدا روز شنبه ۶ بهمن ماه بعد از نماز مغرب و عشا در حسینیه ستاد فرماندهی انتظامی استان برگزار خواهد شد، افزود: مراسم تشییع و خاکسپاری این شهید والامقام روز یکشنبه هفتم بهمن ماه ساعت ۱۰ صبح در مصلای اردبیل به سمت آرامستان ججین برگزار خواهد شد.
سرهنگ نصرتی از مردم قدرشناس، حسینی، ولایتمدار و شهیدپرور استان اردبیل جهت حضور پرشور و معنوی در این مراسم که تجلی پاسداشت مقام شهدا و قدرشناسی خدمات و تلاشهای فداییان امنیت و آرامش مردم است، دعوت کرد.
شهید محسن ایراننژاد در سال ۱۳۸۷ در منطقه سراوان استان سیستان و بلوچستان توسط گروهک تروریستی منحوس ریگی به گروگان گرفته شده و پس از انتقال به ناحیه داغ پاکستان به فیض شهادت نایل شد.
طی روزهای اخیر پیکر ۹ شهید مرزبانی فراجا پس از ۱۶ سال در بیابانهای پاکستان تفحص و برای خاکسپاری به کشور منتقل شدند.
شهیدمحمد پیری، شهیدجواد حسنزاده، شهید عیسی پودینه، شهید میثم زارع، شهید علیرضا زارع، شهید علی خیده (شهید حجتیراد)، شهید محسن ایراننژاد، شهید رضا راهداری و شهید حسن صفری از جمله شهدای تفحص شده مرزبانی فراجا در حادثه پاسگاه شمسر سراوان هستند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد