
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، محمد رستگاری در نشستی با حضور محمدرضا صباغیان، نماینده بزرگترین حوزه انتخابیه کشور در محل فرمانداری بافق، ضمن تاکید بر این موضوع، اظهار داشت: فراهم آوردن بستر مجازی در حوزه حملونقل تأثیر بسزایی در سهولت حرکت رانندگان، توزیع عادلانه بار و پرهیز از هر گونه بیعدالتی و بومیگرایی دارد که این هم با برنامهریزی یک ساختار منسجم در استان و با مشارکت و حمایت ارگانهای مربوطه، محقق خواهد شد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان یزد از فعالیت ۱۲ هزار راننده در استان خبر داد و گفت: با توجه به اینکه یزد یک استان معدنی با حجم بسیار زیاد بار است و افراد زیاد در حوزههای مختلف صنعت حمل و نقل مشغول به کار هستند، به هر میزان ساختارهای قویتری برای ارائه خدمات داشته باشیم، نتیجه آن رشد و پیشرفت صنعت حمل و نقل و همچنین توسعه اقتصاد استان خواهد بود.
در این نشست مطالبات رانندگان، کامیونداران و انجمن صنفی شرکتهای حملونقل در رابطه با سامانه اعلام بار مجازی، محدودیت باسکول، سوخت و توزیع بار، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد