به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، محمد رستگاری ضمن تشریح وظایف مجموعه راهداری و حمل و نقل جادهای، در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: معتقدیم، جاده یک موجود زنده است و حفظ و نگهداری بیش از هشت هزار کیلومتر راههای مواصلاتی استان، نیازمند خدمت رسانی شبانه روزی است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان یزد با اشاره به خدمات پیمانی مجموعه راهداری علاوه بر ارائه خدمات مناسبتی راهداری که عمدتاً از طریق تجهیزات امانی و امکانات لجستیکی مجموعه انجام میشود، گفت: خدمات پیمانی مجموعه راهداری متناسب با جذب اعتبارات ملی و استانی در قالب قرارداد با پیمانکاران بخش خصوصی انجام میشود.
رستگاری افزود: هم اکنون حجم قراردادهای ریالی فعال در حوزه راهداری استان بالغ بر چهار هزار میلیارد تومان شامل ۶۵۰ طرح است که در بخش اعتبارات، جهش قابل توجهی طی سالیان اخیر را شاهدیم.
وی خاطرنشان کرد: وضعیت ایمنی جاده های استان نسبت به کشور مطلوب است و از لحاظ تعداد فوتی در تصادفات، نسبت به میانگین کشوری در سه سال گذشته روند کاهشی داشته است.
رستگاری طول خط کشی انجام شده در شبکه راههای استان را هفت هزار و ۷۰۰ کیلومتر بیان کرد و گفت: برنامه ریزی شده که این رقم تا پایان سال به ۱۲ هزار کیلومتر برسد.
وی افزود: حدود ۹۸ درصد راه های روستایی بالای ۲۰ خانوار استان آسفالت هستند، این رقم از میانگین کشوری بالاتر است و به همین دلیل یزد به عنوان دومین استان از لحاظ گستردگی شبکه راه های آسفالته روستایی می باشد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای یزد از رفع ۱۴ نقطه حادثه خیز در استان خبر داد و گفت: در راستای ایمنی جاده ها ، ملایم سازی و اصلاح شیبهای شیروانی به منظور کاهش فوتی در تصادفات در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به رشد قابل توجه تناژ آسفالت اجرا شده در راههای استان، تصریح کرد: در حالی این رقم در سال ۱۳۹۹ معادل ۱۲ هزار تن بوده که تا سال گذشته به ۳۰۰ هزار تن افزایش یافته و طی هشت ماهه امسال نیز ۲۶۳ هزار تن آسفالت در شبکه جادهای استان اجرا شده است.
رستگاری نقص جدی استان در زمینه برخورداری از ناوگان مناسب و کیفی یزد در حوزه حمل مسافر را یادآور شد و تصریح کرد: هرچند یکی از علل مهم این نقیصه ناپایداری اقتصاد حوزه حمل مسافر است ولی با این حال اقدامات و برنامهریزیهایی در استان دنبال می شود که امیدواریم در همین راستا، سال آینده ۲۰ تا ۳۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان استان افزوده شود
وی با بیان این که هماکنون استان در بهترین شرایط دارای ۱۳۰ تا ۱۴۰ ناوگان مسافری قابل قبول برای مسیرهای طولانی است، اضافه کرد: هدفگذاری استان در این رابطه برخورداری از ناوگان جدید و با کیفیت در حوزه حمل مسافر مشتمل بر حداقل ۲۰۰ ناوگان مناسب است.
محمد رستگاری افزود: جاده ها بر اساس استانداردهای لازم و ظرفیت بار پذیری طراحی و ساخته می شود و چنانچه فشار باری بیش از ظرفیت مجاز بر جاده وارد شود، موجب آسیب و از بین رفتن رویه آسفالت و زیرساخت آن می شود.
وی با بیان اینکه یزد دومین استان معدنی کشور است تصریح کرد: متاسفانه بارگیری کامیون ها فراتر از ظرفیت بار جاده ها هستند، در صورتی که در برنامه هفتم توسعه به صراحت ذکر شده که معادن باید اقدام به افتتاح دفاتر حمل بار در محل شرکت خود نمایند اما اقدام نمی کنند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای یزد افزود: سالانه ۴۰ میلیون تن حمل بار از مبدا استان حمل می شود که حدود ۱۵ میلیون تن از این میزان مربوط به معادن است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران درگفتوگو با «جامجم»:
«جامجم» در گفتوگو با مدیر بخش زلزله و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، دلایل بروز و راههای مهار فرونشست زمین را بررسی میکند
در گفتوگو با دکتر محمد حسنی، پژوهشگر و دانشیار پژوهشگاه مطالعات آموزشوپرورش مطرح شد
در گفتوگو با رئیس مرکز پویانمایی صبا مطرح شد