به گزارش جامجمآنلاین از ایرنا،محمدرضا میرشکاری روز سهشنبه بیان کرد: با فرا رسیدن ایام سرد سال، بازدید و بررسی مستمر تاسیسات، ایستگاههای تقلیل فشار و خطوط شبکه با هدف شناسایی و رفع اشکالات احتمالی اهمیتی بیش از پیش مییابد.
وی افزود: با تمهیدات صورت گرفته در راستای ایمن و مقاوم سازی، تمامی تاسیسات گازی مربوطه در سراسر سیستان و بلوچستان دارای عملکرد و شرایط مناسبی هستند و همه توان و ظرفیت خود را برای تامین گاز پایدار و ایمن جهت مشترکان به کار گرفتهایم و از آمادگی لازم جهت مقابله با بحرانهای احتمالی برخورداریم.
مدیرعامل شرکت گاز سیستان و بلوچستان ادامه داد: از تمامی مشترکان گاز طبیعی درخواست داریم ضمن رعایت موارد مصرف بهینه و ایمن گاز طبیعی، در صورت بروز هرگونه حادثه و مشاهده مواردی همچون انشعابات غیرمجاز، سرقت گاز، استفاده از سیستمهای گرمایشی و گرماتابشها درفضای باز، عدم رعایت الگوی مصرف در اماکن عمومی، این قبیل موارد را از طریق سامانه تلفنی ۱۹۴ اطلاع رسانی کنند.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد