به گزارش جامجمآنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان؛ علیاکبر نواب زاده گفت: در راستای برخورد قاطع با هرگونه قاچاق موادمخدر، مرزداران این فرماندهی با اشراف اطلاعاتی از فعالیت تردد قاچاقچیان موادمخدر در منطقه مرزی مطلع شدند و با برنامهریزی دقیق عملیاتی و تشدید اقدامات کنترلی، منطقه را در دستور کار قرار دادند.
فرمانده هنگ مرزی جکیگور تصریح کرد: با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی، محل تردد قاچاقچیان موادمخدر مشخص گردید و مرزداران و با هدایت عملیاتی و پشتیبانی اطلاعاتی مرزبانی استان، در یک عملیات غافلگیرانه موفق شدند، ضمن متواری سوداگران مرگ، مقدار ۳۰ کیلو ۲۰۰ گرم مواد مخدر از نوع حشیش را کشف و ضبط نمایند.
سرهنگ نوابزاده با تشکر از همکاری مرزنشینان و تلاشهای مرزداران دلاور میهن اسلامی تصریح کرد:مرزداران هنگ مرزی جکیگور رصد لحظه به لحظه مرزهای این کشور، اجازه سوء استفاده قاچاقچیان و بدخواهان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را نخواهند داد و در این راه تا پای جان ایستادگی خواهند کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر محمدحسین رجبی دوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در دیدار با جهانگیر الماسی به بررسی ابعاد و معناهای وطندوستی پرداختیم