بسیج جهانی علیه رژیم صهیونسیتی، دستاورد عملیات طوفان الاقصی

امام جمعه قم گفت: حمایت جهانی از مردم مظلوم فلسطین دستاورد عملیات باشکوه طوفان الاقصی است که بسیج جهانی علیه رژیم صهیونسیتی را رقم زد.
کد خبر: ۱۴۸۲۴۶۱

بسیج جهانی علیه رژیم صهیونسیتی، دستاورد عملیات طوفان الاقصی

به گزارش جام جم آنلاین،آیت الله سعیدی خطیب نماز جمعه قم صحنه‌های حمایت مردم جهان از غزه را اعجاب آور توصیف کرد و افزود: این نبرد فقط جنگ میان فلسطین و اسرائیل نیست بلکه جنگ شرافت انسانی با رذالت شیطانی است، چرا که غرب با تمام قوا به میدان آمده در مقابل مردمی که جز خدا هیچ کس را ندارند و این همه چیز است.

امام جمعه قم به به مناسبت موفقیت نیروی دریایی ارتش و نیز مقاومت ناوچه پیکان در برابر حمله دریایی و هوایی عراق در ۷ آذر ۱۳۵۹ (در عملیات مروارید) اشاره کرد و تصریح کرد: در این روز دلاورمردان نیروی دریایی ضربه‌ی مهلکی را به دشمن وارد کردند که باید گرامی داشته شود.

وی در ادامه وجود حرم مطهر بانوی کرامت، وجود مراکز حوزوی و علما، خواستگاه انقلاب اسلامی و وجود مسجد جمکران را چهار ویژگی قم برشمرد و افزود: این ویژگی‌ها حرمت این شهر را چند برابر می‌کند بنابراین جهاد تبیین و امر به معروف و نهی از منکر برای حفظ ظاهر شهر قم از اهمیت بسیاری برخوردار است و از مسئولان می‌خواهیم با هنجارشکنان برخورد قاطع و موثر داشته باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها