فرامتن راهپیمایی ۱۳ آبان امسال را بررسی کرده‌ایم

پیروزی و عزت نتیجه مقاومت

مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان همزمان در سراسر کشور آغاز شد

مراسم یوم الله ۱۳ آبان «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی» با شعار محوری «آمریکا محور شرارت در جهان» در سراسر کشور آغاز شد.
مراسم یوم الله ۱۳ آبان «روز ملی مبارزه با استکبار جهانی» با شعار محوری «آمریکا محور شرارت در جهان» در سراسر کشور آغاز شد.
کد خبر: ۱۴۷۹۸۶۳

به گزارش جام‌جم‌آنلاین، راهپیمایی ۱۳ آبان امسال ۱۴۰۳ در تهران از میدان فلسطین به سمت لانه جاسوسی آغاز شد، در مسیر، ایستگاه‌های فرهنگی مختلفی از نهادهای مردمی و دانش‌آموزان برپا شده که با ابتکارات خود به تبیین ماهیت استکبار می پردازند.

یوم الله ۱۳ آبان حماسه بزرگ ایستادگی، مقاومت و استکبارستیزی که در حافظۀ ملت انقلابی و بصیر ایران، روزی اثرگذار و فراموش‌نشدنی است، در این روز ملت استکبارستیز ایران بار دیگر با نمایش وحدت و عظمت خود، به دشمن پاسخی کوبنده و قاطع خواهد داد.

ملت بصیر و استکبارستیز ایران اسلامی به‌ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان، این پیشگامان گام دوم انقلاب اسلامی با حضور شکوهمند و وحدت‌بخش و دشمن‌شکن خود در مراسم یوم‌الله ۱۳ آبان در تهران و سراسر کشور، ضمن تجدید میثاق با امامین انقلاب و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی، حمایت کامل خود را از ایستادگی و پایمردی جبهه مقاومت بویژه مردم مظلوم و قهرمان غزه و حزب‌الله لبنان در برابر صهیونیسم جهانی و آمریکای شرور اعلام کرده و مشارکت خود را در مسیر پیشرفت و فتح قلل عزت و شرف و اقتدار و پیروی از اسلام عزیز و خط ولایت با صلابت هر چه تمام‌تر به نمایش گذاشتند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها