ببینید ا انفجار در تل‌آویو و فرار ۱/۵ میلیون صهیونیست به پناهگاه

منابع محلی بامداد سه‌شنبه از شنیده‌شدن صدای انفجار و حمله موشکی به تل‌آویو خبر دادند.
کد خبر: ۱۴۷۵۰۸۸

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از فارس،منابع محلی بامداد سه‌شنبه از شنیده‌شدن صدای انفجار و حمله موشکی به تل‌آویو خبر دادند.

رسانه‌های صهیونیستی بامداد سه‌شنبه از شنیده‌شدن صدای انفجار مهیب در تل‌آویو خبر دادند.

رسانه‌های غیررسمی گزارش دادند دقایقی بعد از اعلام آغاز تهاجم زمینی رژیم موقت تروریست صهیونیستی به خاک لبنان، منطقه «غوش‌دان» در تل‌آویو با صدای انفجار لرزید.

صهیونیست‌ها گفتند یک موشک مافوق صوت که از یمن به سمت غوش‌دان شلیک شده، شناسایی شد و پدافند هوایی در تلاش برای رهگیری آن است.

«ماشا فینوشینا» خبرنگار شبکه «راشاتودی» نیز که در حال پخش زنده گزارش از حیفا بود، گفت که صدای سامانه‌های ضدهوایی به گوش می‌رسد.

دقایقی بعد، رسانه عراقی «صابرین‌نیوز» گزارش داد که رزمندگان مقاومت در یمن بار دیگر برای دومین بار تل‌آویو را هدف قرار دادند.

منابع صهیونیست نیز گفتند که در پی شنیده‌شدن انفجار‌ها در سواحل تل‌آویو، یک میلیون و ۵۰۰ هزار اشغالگر به پناهگاه‌ها گریختند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها