ببینید ا خیانت تفکر تاج‌زاده به جریان‌های نوظهور جنبش‌های دانشجویی تا الان نمونه ندارد

در این ویدئو محمدقادری، کارشناس مسائل سیاسی و بین الملل توضیح می‌دهد، خیانتی که تفکر تاج‌زاده در عصر دوره آقای خاتمی و دوره اصلاحات کرد به جریانات نوظهور به جنبش دانشجویی تا به الان نمونه ندارد.
کد خبر: ۱۴۷۲۸۵۶
تعداد بازدید : 3

محمدقادری، کارشناس مسائل سیاسی و بین الملل توضیح می‌دهد، خیانتی که تفکر تاج‌زاده در عصر دوره آقای خاتمی و دوره اصلاحات کرد به جریانات نوظهور به جنبش دانشجویی تا به الان نمونه ندارد.

وی می‌افزاید:جامعه اسلامی با پذیرش اینکه معایبی دارد باید در یک ریلی به پختگی می‌رسید که افرادی مانند تاج زاده مانع این پختگی شدند. اوکشور را از مسیری که می‌توانست امروز از نقطه نظر توسعه یافتگی به یکی از بالاترین سطوح خودش‌برساند، جلوگیری کرد.

امروز جریان اصلاحات به این موضوع پی بردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها