به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، سیدمحمدمهدی مهاجریان اظهار داشت: پرونده قاچاق سوخت 29 هزار و 625 لیتر نفتگاز خارج از ضوابط تعیینی به ارزش 9 میلیارد و 325 میلیون ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی خاتم رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی یزد افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود، اتهام قاچاق را محرز و علاوه بر ضبط سوخت کشف شده، متخلف را به پرداخت 18 میلیارد و 650 میلیون ریال جزای نقدی معادل 2 برابر ارزش سوخت کشف شده محکوم کرد.
مهاجریان گفت: شعبه همچنین به دلیل اینکه ارزش وسیله نقلیه بیش از ارزش سوخت کشف شده است، 9 میلیارد و 325 میلیون ریال معادل ارزش سوخت به جریمه اضافه و متخلف را در مجموع به پرداخت 27 میلیارد و 975 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی یزد افزود: ماموران نیروی انتظامی شهرستان خاتم در محور کمربندی از یک دستگاه تریلی کشنده، محموله سوخت قاچاق را کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به اداره تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد