باقری:‌ تعدّی صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی در جهت تشدید تنش است

‌سرپرست وزارت امور خارجه تعدّی برخی وزرای کابینه رژیم جعلی اسرائیل و شهرک‌نشینیان صهیونیست را به مسجد الاقصی محکوم کرد و آن را اقدامی تحریک آمیز در جهت تشدید تنش و بی ثباتی در منطقه دانست.
کد خبر: ۱۴۶۸۷۶۶
به گزارش جام جم آنلاین، علی باقری سه شنبه شب ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ در شبکه ایکس نوشت:‌ ‏تعدّی برخی وزرای کابینه رژیم جعلی اسرائیل و شهرک‌نشینیان صهیونیست به مسجد الاقصی، تجاوزی آشکار به مقدّسات اسلامی و حقوق مسلمانان جهان و اقدامی تحریک آمیز در جهت تشدید تنش و بی ثباتی در منطقه است.
 
وی افزود: داین اقدام غیرقانونی و تحریک‌آمیز، محکوم است و شایسته واکنش جهانی بویژه دولتهای اسلامی و ملتهای مسلمان است.
 
باقری تصریح کرد: جامعه جهانی و سازمان‌های بین‌المللی برای توقف اقدامات وحشیانه و ناقض قوانین و مقررات بین‌المللی توسط رژیم صهیونیستی، مسئولیتی عینی و فوری دارند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها