برگزاری جشنواره خدمت کریمانه در بخش شمیل

ششمین جشنواره خدمت کریمانه در روستای علی آباد بخش شمیل با حضور سه خانواده شهید مدافع حرم برگزار شد.
ششمین جشنواره خدمت کریمانه در روستای علی آباد بخش شمیل با حضور سه خانواده شهید مدافع حرم برگزار شد.
کد خبر: ۱۴۵۰۲۰۲

هرمزگان-جام جم انلاین-ششمین جشنواره خدمت کریمانه در روستای علی آباد بخش شمیل با حضور سه خانواده شهید مدافع حرم برگزار شد.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان گفت: جوانان قرآنی منشاء خیر و برکت هستند و امروز ما در جنگ ترکیبی با دشمن قرار داریم و دشمن برای جنگ با قرآن آمده است.


حجت الاسلام والمسلمین محمد عبادی زاده افزود: برنامه‌های قرآنی باید رونق بیشتری بگیرد و تلاش کنیم جوانان را با قرآن آشنا و مانوس کنیم و تمرکز برنامه‌های فرهنگی روی قرآن باشد.

دبیر ششمین جشنواره خدمت کریمانه گفت: این جشنواره این با هدف ترویج و آشنایی با سیره اهل بیت علیهم السلام، کشف استعداد‌های قرآنی در منطقه و فراهم کردن شرایط مناسب یادگیری و حفظ قرآن کریم برگزار شد.


محمد ترابی افزود: بخش مسابقه قرآن و اذان با حضور بیش از ۱۱۰ قاری نوجوان دختر و پسر و بخش مسابقه شناخت سیره کریم اهل بیت علیه السلام نیز با تعداد۱۷۰ تن به مدت یک هفته در این مسجد برگزار شد.


وی گفت: به برگزیدگان در رشته‌های صوت، ترتیل، حفظ، اذان و شناخت سیره کریم اهل بیت علیه السلام جوایر نفیسی اهدا شد.
در پایان این مراسم از سه خانواده شهید مدافع حرم، خانواده شهید سالاری، شهید تختی نژاد و شهید زارعی قدردانی شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها