معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران تاکید کرد؛

لزوم توسعه کشت علوفه و استفاده بهینه از بقایای محصولات زراعی و باغی در تغذیه دام

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد؛

جوجه ریزی 178 میلیون قطعه ای در مازندران

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران از جوجه ریزی 178 میلیون و 416 هزار قطعه‌ای در مرغداری‌های گوشتی استان طی یکسال اخیر خبر داد.
کد خبر: ۱۴۴۹۳۰۹

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،محمدمهدی عباس زاده در جلسه میز طیور استان با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون 178 میلیون و 416 هزار و 419 قطعه جوجه ریزی در مرغداری گوشتی استان مازندران انجام شد، گفت:  بیشترین جوجه ریزی انجام شده مربوط به ماه های آذر، دی و بهمن ماه امسال بود که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش قابل توجهی داشت.

وی سهمیه ابلاغی جوجه ریزی استان در اسفند ماه امسال را 16 میلیون و 900 هزار قطعه اعلام و تصریح کرد: جوجه ریزی اسفند ماه امسال  نسبت به مدت مشابه سال گذشته 60 درصد افزایش داشته است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه 11 ماه نخست امسال 305 هزار و 935  تن و بطور میانگین ماهانه 27 هزار و 812  تن و روزانه 927 تن گوشت سفید مرغ در استان تولید شد، افزود: پیش بینی می شود تا پایان امسال  320 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

وی با بیان اینکه امسال صنعت طیور استان سربلند بوده است، تامین و تحویل  بموقع نهاده به خصوص کنجاله سویا، حذف جوجه ریزی ترکیبی سویه‌ها، تخصیص تسهیلات کم بهره، اصلاح ساختار مرغداری ها، ارائه تسهیلات کم بهره  را از راهکارهای برون رفت چالشهای جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ در استان برشمرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها