برگزاری یادواره ۱۵۲ شهید انتظامی هرمزگان

یادواره ۱۵۲ شهید انتظامی هرمزگان با حضور مردم، خانواده‌های شهدا و مسئولان در بندرعباس برگزار شد.
یادواره ۱۵۲ شهید انتظامی هرمزگان با حضور مردم، خانواده‌های شهدا و مسئولان در بندرعباس برگزار شد.
کد خبر: ۱۴۴۹۰۰۲

هرمزگان-جام جم انلاین-یادواره ۱۵۲ شهید انتظامی هرمزگان با حضور مردم، خانواده‌های شهدا و مسئولان در بندرعباس برگزار شد.

نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس در این مراسم گفت: اینکه رهبر انقلاب از شهدا به عنوان نماد یاد می‌کنند به این علت است که نماد‌ها می‌توانند مسیر را مانند قطب‌نما نشان دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده افزود: قدرت ایران قوی به برکت خون شهدا است و این شهیدان عالی مقام باید در جامعه به عنوان لنگرگاه اصلی استقرار عزت و هویت شناخته و نهادینه شوند.

استاندار هرمزگان هم امنیت را نتیجه خون شهدا دانست و گفت: شهدا نماد اخلاص و از خود گذشتگی هستند.

مهدی دوستی افزود: صبر و تحمل خانواده معزز شهداء قابل ستایش است.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان نیز شهیدان را چراغ راه بشریت عنوان کرد و گفت: شهادت، پاداش از خودگذشتگی مجاهدان در راه خداست.

سردار جاویدان افزود: شهدا به همه تعلقات دنیوی پشت پا زدند و با خدای خود معامله کردند.

وی گفت: دستاورد‌های نظام جمهوری اسلامی ایران به برکت خون شهدا و از خود گذشتگی رزمندگان و جانبازان است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها