به قلم مهندس یاسر عربی؛

به سوی توسعه (یادداشت اول)

به قلم مهندس یاسر عربی؛

به سوی توسعه ( یادداشت سوم )

در عصر ارتباطات و دنیای امروز، نقش و اهمیت رسانه‌ها در حرکت جوامع بشری به سوی توسعه از طریق انعکاس درست و به موقع اخبار، نقد دلسوزانه، احصاء مشکلات و ... قابل انکار نیست.
کد خبر: ۱۴۴۶۸۷۲
نویسنده بهروز بهشتی

در عصر ارتباطات و دنیای امروز، نقش و اهمیت رسانه‌ها در حرکت جوامع بشری به سوی توسعه از طریق انعکاس درست و به موقع اخبار، نقد دلسوزانه، احصاء مشکلات و ... قابل انکار نیست. اصحاب محترم رسانه و خبرنگاران عزیز گرمسار، ایوان‌کی، آرادان و کهن‌آباد نیز بی‌تردید در زمره باسوادترین، صادق‌ترین و دلسوزترین در سطح استان و کشور هستند و در طول دوران خدمتم شاهد بوده‌ام که عزیزان رسانه چگونه با عزمی پولادین و دوشادوش مسئولین برای حل مشکلات مردم صادقانه و بطور شبانه‌ روزی تلاش می‌کنند. انسانهای نخبه، باسواد و دلسوزی که برخی از آنان تریبونی جز صفحات یا کانال‌های خبری خود نداشته اما با همین امکانات محدود و با تولید محتواهای ارزشمندی چون گزارشات تصویری، گزارشات آراسته به متون فاخر ادبی، پادکستها و ... فعل خواستن را به شوق توسعه دیارمان صرف می‌کنند.

 بی شک یکی از دلایل عدم توفیق‌های چند سال اخیر گرمسار، ایوان‌کی، آرادان و کهن‌آباد نه تنها کم توجهی به جایگاه و نقش رسانه‌ بوده بلکه در مواردی نیز شاهد تقابل‌ها و کم لطفی‌هایی نسبت به اصحاب محترم رسانه بوده‌ایم و این مهم یکی از دلایل عدم حرکت به سوی توسعه بوده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها