به گزارش جام جم آنلاین لرستان، عطا حسنپور ظهر در نخستین جشنوارۀ ملی خوراک، سوغات و صنایعدستی لرستان با اشاره به برپایی این جشنواره در قلعۀ فلکالافلاک، اظهار داشت: چندین میز تخصصی بر اساس سیاستهای وزارت میراثفرهنگی انتخاب و گردشگری خوراک بهعنوان یکی از این میزها تعریف شدهاست.
او با تأکید به تنوع غذایی بالا در لرستان، افزود: میز تخصصی خوراک به این استان اختصاص یافتهاست و این موضوع نوعی برند برای گردشگری لرستان محسوب میشود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی لرستان با تأکید به اینکه 16 نوع خوراک از این استان تاکنون در فهرست آثار ملی کشور ثبت شدهاست، عنوان کرد: 9 پرونده از غذاهای سنتی لرستان نیز در حال ثبت است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم