اجرای بزرگترین مسیر لوله گذاری هدایت آب های سطحی یزد

یزد- مدیر منطقه چهار شهرداری یزد از اجرای پروژه بزرگترین مسیر لوله گذاری هدایت آب های سطحی به طول ۲ کیلومتر در منطقه چهار شهرداری یزد خبر داد.
کد خبر: ۱۴۴۲۶۱۵

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، سید ابوالفضل کشفی اظهار داشت: عملیات اجرایی بزرگترین مسیر لوله گذاری هدایت آب های سطحی از میدان حضرت ابوالفضل (ع) تا میدان صنعت به طول تقریبی ۲ کیلومتر آغاز شد.

وی اعتبار این پروژه را بالغ بر ۷۰ میلیارد ریال بیان کرد و افزود: با توجه به توقف عملیات های عمرانی در ایام نوروز و پیش از آن، پیش بینی می شود این پروژه تا سه ماه آینده به اتمام برسد.

مدیر منطقه چهار شهرداری یزد تصریح کرد: عملیات اجرایی این پروژه شامل خاکبرداری، لوله گذاری، بتن ریزی، آسفالت و سیستم ترکیبی دریچه های کامپوزیتی و لوله های کاروگیت است.

کشفی با اشاره به اهمیت اجرای این پروژه در منطقه چهار، گفت: با اجرای این طرح، زنجیره جمع آوری آب های سطحی در سطح منطقه که پیش از آن در بلوار جانباز، خیابان شهید پارسائیان، بلوار شهید موحدین و میدان امام علی (ع) انجام شده بوده، تکمیل می شود.

وی افزود: با اتمام این پروژه، روان آب های سطحی حاصل از بارش باران و سیلاب، به خارج از محدوده شهری هدایت می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها