در دومین روز چهاردهمین نمایشگاه صنعت نفت خوزستان صورت گرفت؛

رونمایی از محلول پاك كننده خاك آلوده به هیدروكربن توسط شركت نفت و گاز اروندان

شرکت نفت و گاز اروندان در دومین روز چهاردهیمن نمایشگاه صنعت نفت خوزستان از محلول پاک کننده خاک آلود به هیدروکربن رونمایی کرد.
کد خبر: ۱۴۴۱۲۰۴

جام جم آنلاین - خوزستان، در حاشیه دومین روز از چهاردهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان، آیین رونمایی از محلول پاک کننده خاک آلوده به هیدروکربن توسط شرکت نفت و گاز اروندان و پارک علم و فناوری خوزستان برگزار شد.

این محصول به سفارش شرکت نفت و گاز اروندان توسط پارک علم و فناوری خوزستان و یکی از شرکت های فناور این مجموعه طراحی و توسعه پیدا کرده است. آلودگی خاک به ترکیبات نفتی یکی از شایع ترین مشکلات زیست محیطی است که به هنگام استخراج، انتقال و فراورش نفت میتواند حادث و سبب آسیب به محیط زیست، جمعیت جانوری و گیاهی شود.

شرکت نفت و گاز اروندان همواره با روش های مختلف اقدام به پاک‌سازی خاک‌های آلوده کرده است، که این فرمولاسیون و مواد جدید با راندمان بالای خود بر پایه سورفکتانت های طبیعی و کامپوزیت خاک، کمکی در جهت ارتقاء استانداردهای زیست محیطی این شرکت در فرآیند پاک‌سازی خاک‌های آلوده به ترکیبات نفتی خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها