بررسی و رفع مشکل اراضی مسکن ملی صدرا

با حضور استاندار فارس مشکل اراضی مسکن ملی صدرا بررسی شد.
کد خبر: ۱۴۴۱۱۵۰

به گزارش جام جم آنلاین،در جلسه شورای نهضت ملی مسکن،مشکلات اراضی ۳۰۰ هکتاری در شرق و ۳۰۰ هکتاری طرح نهضت ملی مسکن در غرب شهر صدرا مورد بررسی قرار گرفت و در خصوص تفکیک و تخصیص زمین مسکن ملی ایثارگران، نیروهای انتظامی، سپاه، نخبگان ، جوانی جمعیت و مولد سازی هم تصمیماتی گرفته شد.
استاندار فارس ابراز امیدواری کرد تا قبل از سال جدید مشکلات این دو محدوده زمین در شرق و غرب صدرا مرتفع و کار اجرایی مسکن ملی در این دو قطعه زمین آغاز شود.
به گفته دکتر ایمانیه، در استان فارس ۱۵۶ هزار نفر واجد شرایط مسکن ملی هستند که حدود نیمی از این‌جمعیت متعلق به شیراز و صدراست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها