
مهرداد نوری- جام جم آنلاین قزوین:دکتر عبداله دیدبان، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفت:دستگاه اِم آر آی مرکز آموزشی و درمانی بوعلی سینا قزوین با اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیارد ریال، تامین شده از طریق تسهیلات بانک جهانی کار خود را آغاز کرد.
وی افزود: در ابتدای دولت سیزدهم، فقط یک دستگاه اِم آر آی در سطح استان داشتیم، اما در حال حاضر، سه دستگاه فعال در شهر قزوین در حال خدمت رسانی است و چهارمین دستگاه نیز به زودی در تاکستان راه اندازی خواهد شد.
دکتر عبداله دیدبان با اشاره به لزوم خدمت رسانی مجدانه به مردم، گفت: هر چقدر خدمات در دسترستر باشد، هم منجر به کاهش رفت و آمدها، و هم منجر به کاهش حجم کار در مراکز درمانی خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
روزنامه «جامجم» در گفتوگو با عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی کرد
یحیی آل اسحاق، وزیر اسبق بازرگانی در گفتوگو با روزنامه جامجم:
در گفتوگو با جواد منصوری به بررسی واقعه ۱۶ آذر ۱۳۳۲ و تأثیر آن در امتداد مقاومت از دانشکده فنی تا نسل امروز پرداختیم