در راستای اجرایی شدن یکی از پروژه های مهم سند یزد نوین:

200میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل طرح خط سبز آبرسان صنایع یزد نیاز است

پر کردن دو حلقه چاه غیر مجاز در شهرستان مهریز

پر کردن دو حلقه چاه غیر مجاز در شهرستان مهریز
یزد- رئیس اداره منابع آب شهرستان های تفت و مهریز از پر کردن دو حلقه چاه غیر مجاز عمیق در شهرستان مهریز خبر داد.
کد خبر: ۱۴۲۹۸۰۳

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، حسین ابراهیمی اظهار داشت: با تلاش نيروهاي گشت و بازرسي اين اداره، دو حلقه چاه عميق غيرمجاز در گلخانه هاي شهرستان مهريز كه با همكاري دادستاني و نيروي انتظامي كشف و شناسايي شده بودند با پيگيري مراجع قضايي توسط گروه گشت و بازرسي پر شدند.

رئیس اداره منابع آب شهرستان های تفت  و مهریز بیان کرد: با پرنمودن این دو حلقه چاه از برداشت غیر مجاز 10 هزارمتر مکعب آب در سال از سفره دشت یزد _ اردکان جلوگیری شد. 

ابراهیمی در پایان خاطر نشان کرد: شناسایی و مسدود نمودن چاه های غیر مجاز با جدیت در دستور کار نیروهای گشت و بازرسی اداره منابع آب شهرستان تفت و مهریز قرار دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها