جام جم آنلاین - خوزستان، حجت الاسلام حمید رعیتی در این خصوص گفت: با همکاری هیئت ورزش های همگانی اهواز و با هدف ایجاد شور و نشاط و گسترش روحیه ورزشی میان شهروندان عزیز اهوازی، ایستگاه های ورزش در دو نوبت صبح و بعد از ظهر، در بوستان ها و پارک های اهواز با حضور مربیان ورزشی و آمادگی جسمانی مجدداً فعالیت خود را از سر خواهند گرفت.
وی افزود: درحال حاضر این برنامه در پارک ترافیک بهارستان، پارک محله ای پریس، پارک ساحلی کیانپارس، پارک ملت کوروش، پارک شهید سبحانی و پارک رشد باهنر اجرا می شود و امیدواریم به زودی در هر منطقه از مناطق هشتگانه کلانشهر اهواز، دو ایستگاه ورزش داشته باشیم.
معاون فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری اهوازعنوان کرد: باتوجه به وضعیت هوای اهواز این برنامه در نیمه دوم سال آغاز و تا پایان سال ادامه خواهد داشت و از شهروندان عزیز و ورزش دوست انتظار داریم که از این برنامه استقبال خوبی داشته باشند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد