جام جم آنلاین اصفهان به نقل از سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان؛ در این نشست با ریاست دکتر ایراندوست معاون بهبود تولیدات دامی وبا حضور معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی، معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی، مدیر امور طیور ،مدیر خدمات بازرگانی ،دکتر رضایی معاون سرپرستی بانک کشاورزی استان ونماینده شرکت پشتیبانی اموردام و رئیس اداره روابط عمومی و نیز حضور برخط مدیریت های جهادکشاورزی شهرستان ها ونماینده دامپزشکی در سالن شهید هزار دستان برگزارشد. در این نشست میزان جوجه ریزی شهرستان ها مورد رصد قرار گرفت و مشکلات پیش روی پرورش دهندگان مرغ گوشی در شهرستان ها که شامل تامین نهاده تغذیه طیور ، جوجه یک روزه ، نقدینگی سرمایه در گردش و اطمینان از خرید مرغ تولیدشده مورد توجه و ازسوی مسئولین مربوطه پاسخ داده شد. در این نشست آقای مهندس شریفی میزان تهسیلات پرداختی به بخش دام ،طیور و آبزیان را 1460 میلیارد تومان اعلام نمود. آقای دکتر ایراندوست معاون بهبود تولیدات دامی هدف از برگزاری منظم و برنامه ریزی شده قرارگاه امنیت غذائی استان را اینگونه اعلانم نمود:پایداری تولید محصولات کشاورزی بویژه محصول پرمصرف گوشت سفید مرغ مورد نیاز استان و صادرات آن استو همچنین توجه به افزایش بهره وری در تولید و رفع موانع تولید و توجه به توسعه فعالیت ها بصورت زنجیره های تولید در سطح استان است.
/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد