شبکهای که در اوایل دهه 90 در ایران هم پرکاربرد بود اما هر چه گذشت از اقبال کاربران ایرانی به این شبکه اجتماعی کاسته شد. زاکربرگ اما فعالیتش محدود به این شبکه نماند و همچنان به دنبال راهادازی پلتفرمهای دیگر بود، اینستاگرام و واتساپ را خرید و اخیرا هم شبکه اجتماعی تردز را راهاندازی کرد تا شاید رقیبی برای توئیتر باشد!
ابتدای راه اندازی این شبکه بسیاری به آن شکارچی توئیتر گفتند اما حالا و کمتر از یک ماه از رونمایی از آن رقیب توئیتر در سراشیبی سقوز قرار گرفته است. گزارشها نشان میدهد که شبکه اجتماعی جدید اینستاگرام تردز که بهعنوان رقیب توییتر از آن نام برده میشد، با وجود شروع پرسروصدای خود در وضعیت خوبی به سر نمیبرد و در سراشیبی سقوط قرار گرفته است. ظاهراً تعداد کاربران فعال روزانه در این پلتفرم حدود ۷۰ درصد کاهش پیدا کرده است!
آمارهای دیگری هم هم وجود دارد که نشان میدهد مارک زاکربرگ به نوعی از هول حلیم به دیگ افتاده است، اگرچه گمان میکرد با مدیریت ایلان ماسک و افزایش انتقادها به عملکرد او در توئیتر توانسته تا تنور داغ است نان را بچسباند، اما خب حالا مشخص شده تنور خاموش بوده! همان گزارش نشان میدهد تعداد کاربران فعال روزانه تردز به ۱۳ میلیون رسیده است. در مقایسه، توییتر روزانه حدود ۲۰۰ میلیون کاربر فعال دارد. بااینحال، مدیران متا پیشبینی افت کاربران را میکردند و میخواهند با عرضه قابلیتهای جدید کاربران خود را حفظ کنند. مدت زمانی که کاربران در نقطه اوج تردز در این شبکه اجتماعی صرف میکردند، روزانه ۱۹ دقیقه بود، اما این عدد حالا به ۴ دقیقه رسیده است. از این حیث نیز توییتر با زمان روزانه ۳۰ دقیقه فاصله نسبتاً زیادی با این رقیب نوظهور دارد.
12: زمانی که زاکربرگ 12 ساله بود، یک برنامه پیام رسان فوری ایجاد کرد تا پدر دندانپزشکش بتواند بفهمد که چه زمانی بیماران از راه میرسند.
2016: فیسبوک با منتشر کردن اخبار دروغ و شایعات در انتخابات ۲۰۱۶ تأثیر بسیاری روی انتخاب شدن دونالد ترامپ داشته است.
500: در سال 2010 تعداد کاربران فعال فیسبوک به بیش از ۵۰۰ میلیون نفر رسید. در آن سال، زاکربرگ در فهرست پرنفوذترین افراد عصر اطلاعات رتبه نخست را کسب کرد
1: حقوق سالانه مارک زاکربرگ نیز مانند استیو جابز و سایر مدیران عامل فعال در سیلیکون ولی، سالی ۱ دلار آمریکا است!
19: قطعی ۶ ساعته اینستاگرام باعث شد که زاکربرگ در کمتر از یک ماه نزدیک به ۱۹ میلیارد دلار از دارایی خود را از دست بدهد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت