
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، کمال دهقان منشادی اظهار داشت: در عملیات رفت حجاج امسال که از سوم خردادماه آغاز و در عصر هفتم خردادماه به پایان رسید، سه هزار و ۱۷۵ نفر زائر در قالب ۲۰ کاروان با ۱۴ سورتی پرواز به همراه ۵۶ هزار و ۷۰۱ کیلوگرم بار توسط هواپیمای ایرباس شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی از فرودگاه بین المللی شهید آیت الله صدوقی یزد به شهر مدینه منوره اعزام شدند.
وی افزود: میانگین تاخیرات پروازهای رفت حجاج اعزامی از فرودگاه بین المللی یزد نیز ۱۸ دقیقه بوده است.
دهقان منشادی با تاکید بر اینکه در طول عملیات حج تمتع هماهنگی و همدلی بخشهای مختلف فرودگاهی نقطه بارز پروازهای حج امسال بود، افزود: با تلاش مثال زدنی یکایک همکارانم در بخش های مختلف فرودگاهی و هماهنگیهای صورت گرفته میان تمامی نهادها و ارگان های نظامی و انتظامی مستقر در مجموعه شامل یگان حفاظت هواپیمایی، پلیس فرودگاه، پلیس گذرنامه، گمرک، نهاد ریاست جمهوری، سازمان حج وزیارت استان، مرکز بهداشت یزد، مرکز سوختگیری هواپیمایی، راهنمایی و رانندگی استان، شرکت هواپیمایی ایران ایر، اداره هواشناسی و بانک ملی خدمات مناسبی را در ترمینال خارجی فرودگاه بین المللی یزد به حجاج گرامی ارائه کردیم و در نتیجه عملیات پروازها دچار اختلال نشده و کار انتقال زائران خانه خدا به صورت منظم انجام شد.
مدیرکل فرودگاههای یزد گفت: از امروز برای اجرای عملیات برگشت و استقبال از حجاج و فراهم کردن تسهیلات لازم برای استقبال کنندگان به دنبال برنامه ریزی و اتخاذ تدابیر لازم خواهیم بود.
طبق زمانبندی اعلام شده، فرودگاه یزد از اواسط تیرماه میزبان پروازهای برگشت حجاج یزدی خواهد بود.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد