
جام جم آنلاین اصفهان؛ حسین کریمی رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) منطقه ۲ اصفهان، گفت: در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان، ۲۰۰ نفر از مددجویان و فرزندان یتیم و نیازمند تحت حمایت منطقه با مساعدت خیران در ضیافت افطاری مهمان شدند.
حسین کریمی با اشاره به مشارکت خیران در طرح اطعام مهدوی، ادامه داد: از شروع ماه مبارک رمضان تاکنون، با مساعدت نیکوکاران بیش از ۵۶ هزار و ۸۰۰ پرس غذا و ۶ هزار و ۲۲۰ بسته معیشتی با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد و ۶۴۰ میلیون تومان بین خانوادهای تحت حمایت و نیازمندان منطقه توزیع شده است.
وی با بیان اینکه نیکوکاران به خوبی از فرصت معنوی ماه مبارک رمضان بهره می برند، افزود: امسال تاکنون ۶ هزار و ۲۲۰ بسته معیشتی با ارزشی بالغ بر ۴ میلیارد و ۳۱۳ میلیون تومان به همت خیران تهیه و به خانوارهای تحت حمایت و نیازمندان اهدا شد.
رئیس کمیته امداد منطقه ۲ اصفهان، با قدردانی از حمایت خیران در جریان سازی خیر و احسان، گفت: عموم مردم می توانند با مراجعه حضوری به دفاتر و مراکز نیکوکاری کمیته امداد و نیز با شماره گیری #۰۳۱۳۲*۸۸۷۷* نذورات خود را بدست نیازمندان واقعی برسانند.
هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد