محدودیت‌های ترافیکی مراسم روز قدس در اصفهان اعلام شد

رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان اصفهان، گفت: برای برگزاری راهپیمایی با عظمت روز قدس و هموار کردن مسیر مردم محدودیت‌هایی اعمال خواهد شد.
کد خبر: ۱۴۰۳۸۸۵

جام جم آنلاین اصفهان؛ سرهنگ محمدرضا محمدی با اشاره به محدودیت‌های ترافیکی روز قدس، اظهار کرد: برای برگزاری روز قدس با همکاری آحاد مردم و به منظور پیشگیری از هرج و مرج محدودیت‌هایی اعمال خواهد شد تا این مراسم عظمت خود را به سراسر جهان از نصف جهان مخابره کند و از شهروندان می‌خواهیم مانند همیشه با مأموران پلیس در این زمینه همکاری و همراهی لازم را داشته باشند.

وی افزود: بر این اساس از ساعت پنج بامداد روز جمعه بیست‌وپنج فروردین‌ماه، توقف هرگونه وسیله نقلیه در طول خیابان حافظ، خیابان سپه، خیابان استانداری و خیابان نشاط ممنوع خواهد بود و در صورت مشاهده، خودروهای پارک‌شده به پارکینگ‌های مجاز اطراف انتقال داده می‌شوند.

رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: از ساعت هفت صبح روز بیست‌وپنج فروردین‌ماه تردد وسایل نقلیه از مسیرهای زیرگذر امام علی(ع)، تقاطع گلزار-احمدآباد، تقاطع هشت بهشت‌-نشاط، به سمت چهارراه شکرشکن و میدان امام خمینی (ره)، تقاطع فلسطین به سمت تقاطع استانداری-سپه و تقاطع طالقانی-شمس‌آبادی، تقاطع کتابخانه مرکزی و تقاطع تختی به سمت میدان امام حسین(ع)  ممنوع خواهد بود.

وی تصریح کرد: محل پارک موتورسیکلت‌ها بلوار هشت‌بهشت، خیابان استانداری و خیابان حافظ قبل تقاطع کرمانی و محل پارک اتوبوس‌های عمومی نیز خیابان میرداماد، خیابان شمس‌آبادی و خیابان نشاط در نظر گرفته شده است.

سرهنگ محمدی خطاب به شهروندان تاکید کرد: به علت کمبود ظرفیت پارکینگ‌ها و جهت رفاه حال روزه‌داران، توصیه می‌شود که از ناوگان حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند و این ناوگان نیز تدابیری برای مردم اندیشیده است.

هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها