نظارت بر توزیع اقلام و کالاهای اساسی، طرح ضیافت، نظارت و بازرسی بازار کالاهای اساسی و تامین اقلام مصرفی
کد خبر: ۱۴۰۳۸۰۸

جام جم آنلاین اصفهان به نقل از سازمان جهاد کشاورزی؛ جلسه قرارگاه امنیت غذایی استان اصفهان با حضور رئیس سازمان، معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی سازمان، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان، مدیرکل شرکت پشتیبانی امور دام، مدیر بازرسی و نظارت سازمان، مدیر حراست و حضور وبیناری مدیران شهرستان‌های استان و سایر مدعوین و با موضوع نظارت بر توزیع اقلام و کالاهای اساسی، طرح ضیافت، نظارت و بازرسی بازار کالاهای اساسی و تامین اقلام مصرفی برگزار شد. در این نشست، نظارت دقیق بر توزیع کالاهای اساسی و بازاررسانی و فراوانی در توزیع کالاهای اساسی از جمله مرغ گرم و منجمد و سایر کالاها مورد تاکید قرار گرفت. همچنین مقرر شد نظارت مدیران جهاد کشاورزی شهرستان‌ها بر توزیع و فراوانی کالاهای اساسی و مصرفی مباشرین توزیع و اعلام نیاز شهرستان‌ها و نظارت بر توزیع اقلام سهمیه شهرستان‌ها با هماهنگی دستگاه‌های نظارتی و فرمانداران انجام شود.

هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها