به گزارش جام جم آنلاین البرز، غفور قاسم پور در پی طرح دغدغه نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه کرج در خصوص عرضه کالاهای اساسی با ارقام سلیقه ای در بازار افزود: چند نرخی بودن کالاها در بازار مسٸله مهمی است که به سادگی از کنار آن نمی گذریم.
وی بااعلام ضرورت تشکیل کمیسیون ویژه تنظیم قیمت کالاهای اساسی و نظارت بر قیمت ارزاق عمومی در شهرستان کرج تصریح کرد: مسئولان اقتصادی و متولیان اتاق اصناف در کرج وظیفه دارند به صورت جدی با همه ابعاد با موضوع چند نرخی بودن اقلام و کالاهای اساسی مبارزه کنند.
قاسم پور خاطرنشان کرد: در این شرایط، ضروری است که مسئولان به صورت ویژه با عرضه اقلام بصورت چند نرخی و سلیقه ای مبارزه کنند.
وی تصریح کرد: بازدیدهای نظارتی از واحدهای صنفی کرج نیز بصورت جدی شروع شود و اتحادیه های صنفی در اجرای قانون دقت نظر داشته باشند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد