دیدار مدیرکل بازرسی بنیاد با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم

مدیرکل بازرسی، ارزیابی عملکرد، رسیدگی و پاسخگویی به شکایات بنیاد شهید و امور ایثارگران با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم دیدار و گفت‌وگو کرد.
مدیرکل بازرسی، ارزیابی عملکرد، رسیدگی و پاسخگویی به شکایات بنیاد شهید و امور ایثارگران با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم دیدار و گفت‌وگو کرد.
کد خبر: ۱۳۹۱۹۰۱

هرمزگان-جام جم انلاین-مدیرکل بازرسی، ارزیابی عملکرد، رسیدگی و پاسخگویی به شکایات بنیاد شهید و امور ایثارگران با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

در جلسه‌ای که با حضور سعید حقیقی مدیرکل بازرسی، ارزیابی عملکرد رسیدگی و پاسخگویی به شکایات بنیاد شهید و امور ایثارگران، عطا ناوکی مدیرکل بنیاد هرمزگان و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم برگزار شد، راه‌کارهای مناسب خدمات‌رسانی به جامعه ایثارگری بررسی شد.

 

در این جلسه مواردی از قبیل واگذاری زمین، اشتغال، تبدیل وضعیت ایثارگران و مشارکت در اردوی جانبازان 70 درصد بحث و تبادل نظر شد. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها