به گزارش جام جم آنلاین کرمان؛مهدی بخشی،در جمع نمازگزاران مسجد ۱۴معصوم (ع) با تاکید بر این مطلب که خانواده ها باید مراقب فرزندان خود بوده و احساسات و شور جوانی آنها را با تحلیل صحیح اوضاع جامعه مدیریت نمایند، تصریح کرد:بسیاری از دستگیرشدگان حوادث اخیر از جوانانی بوده اند که فریب لیدرهای اصلی اغتشاشات اخیر را خورده اند و از اقدامات خود پشیمان هستند که بر مبنای تاکیدات ریاست قوه قضاییه با اخذ تعهد و کفالت های متناسب،آزاد شده اند.
مدعی العموم در استان کرمان با اشاره به این مطلب که پرونده های مربوط به لیدرهای اصلی اغتشاشات در دست رسیدگی قرار دارد،عنوان کرد:دستگاه قضایی با عاملان بر هم زدن امنیت عمومی جامعه با قاطعیت برخورد خواهد کرد.
بخشی،یادآور شد:انتظار می رود که مردم با هوشیاری و آگاهی خود زمینه های هرگونه سوء استفاده معاندین و اراذل و اوباش را از بین برده و در صورت مشاهده هرگونه تجمع و اقدامات غیرقانونی افراد قانون شکن،مراتب را به نهادهای انتظامی و امنیتی اطلاع دهند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد