نماینده زاهدان در مجلس:

همسبتگی مردم ضامن امنیت در جامعه است

حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم حضور حماسی مردم در صحنه را ناشی از وفاداری آنها نسب به آرمان های انقلاب اسلامی دانست.
کد خبر: ۱۳۸۱۷۲۴
حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم در گفتگو با جام جم آنلاین حضور حماسی مردم در صحنه را ناشی از وفاداری آن‌ها نسب به آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست و تاکید کرد: توجه ملت ایران نسبت به رهنمود‌های حضرت امام و رهبر معظم انقلاب اسلامی حافظ وحدت و همبستگی جامعه بوده و همین هوشیاری در برابر توطئه‌ها و مقابله با تنش‌ها بوده که تا کنون انقلاب را در برابر بسیاری از صدمات و فشار‌های داخلی و خارجی حفظ کرده است.

نماینده زاهدان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: حفظ نظام در سایه وحدت و یکدلی مردم حاصل خواهد شد و ملت ایران همان طور که سردار دل‌ها بر آن تاکید داشت ملت امام حسینی و ملت شهادت هستند و برای حفظ نظام تا آخرین قطره خون خود مقاومت خواهند کرد.

وی با اشاره به تنش‌ها و آشوب‌های چند روز گذشته خاطرنشان کرد: جامعه ایران با بی ثبانی و اغتشاش در سطح جامعه مخالف است و به هیچ وجه با آشوب طلبان سرسازگاری نخواهد داشت و برای مقابله با هر خطر با همبستگی و وحدت کامل در برابر توطئه‌ها ایستادگی خواهد کرد و اجازه عرض اندام به آشوبگران را نخواهد داد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها